Lav en skøn "new style" æggesalat
SPONSORERET indhold

Æggesalat med skyr

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Det er toplækkert med æggesalat. Og denne version giver plads til masser af grønt og sprøde rugbrødssticks. Vi elsker det! Her får du opskriften på en æggesalat med skyr:

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
23. mar. 2014 | Opskrift | ALT for damerne
Total: 30 min

Ingredienser

Madpakke til 2

Rugbrødsstave:
4 tykke skiver rugbrød
lidt olivenolie
salt

Æggesalat:
4 spsk skyr
1 spsk mayonnaise
1 tsk dijonsennep
1 spsk (ristet) karry
salt
3 hårdkogte æg
½ porre
½ æble
2 spsk hakket purløg

Tilbehør:
4-6 stilke bladselleri
1 bundt radiser
1 hjertesalat

Opskrift: New style æggesalat

  1. Skær rugbrødet i grove stave, og vend dem med en smule olivenolie og salt. Rist dem ved 180 grader i en varm ovn i 8-10 min, eller til de er sprøde. Lad dem køle af, inden du pakker dem i madpakken (de kan laves dagen i forvejen).
  2. Rør skyr med mayonnaise, sennep og karry, og smag dressingen til med salt. Hak æggene, snit porren i tynde skiver, og skær æblet i små tern. Vend det hele med dressingen og purløg, og smag til igen.
  3. Anret æggesalaten i et sylteglas eller andet praktisk med låg. Snit bladselleri, radiser og hjertesalat i stave/både, og pak det hele ned. Spis æggesalaten med sprøde grøntsager og rugbrødsstave.

PRØV OGSÅ: Klassisk æggesalat

Anbefalet til dig