Melonsorbet
SPONSORERET indhold

Melonsorbet

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Meloner er noget af det bedste, du kan servere i sommervarmen. Det giver væske og kan erstatte noget af alt det vand, vi skal drikke – og så smager det bare dejligt.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Jes Buusmann
12. jun. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

400 g vandmelonkød uden kerner
200 g jordbær
Sukkerlage:
1 1/2 dl vand
1 dl sukker
4 spsk. citronsaft
Desuden:
1 1/2 æggehvide, pasteuriseret, svarer til 1 af de små bægre
2 spsk flormelis

  1. Kog vand, sukker og citronsaft sammen 5 min. Afkøl.
  2. Kom vandmelon og jordbær i en foodprocessor eller blender sammen med sukkerlagen. Miks det sammen.
  3. Pisk æggehviderne stive med flormelis, og vend dem i melon/jordbærblandingen. Frys det til is i en fryseegnet beholder. Rør i blandingen nogle gange under indfrysningen. Du kan også fryse sorbeten i en ismaskine. Server sorbeten skåret i skriver eller i portionsglas.