SPONSORERET indhold
Fine små hindbærtærter
Disse skønne mini hindbærtærter smager himmelsk og er perfekte til enhver lejlighed.
24 stk.
Ingredienser
Mørdej:
100 g smør
150 g hvedemel
4 spsk. flormelis
2 tsk. vaniljesukker
1 æggeblomme
Fyld:
75 g hindbær
2 spsk. vand
2 dl piskefløde
150 g hvid chokolade
Pynt:
24 hindbær
1-2 spsk. frysetørrede hindbær
Sådan gør du:
- Smuldr smørret i hvedemel, flormelis og vaniljesukker. Saml dejen med æggeblommen.
- Lad dejen hvile i køleskab ca. ½ time. Udrul dejen til ca. ¼ cm’s tykkelse, og udstik 24 cirkler med en udstikker eller et glas, der måler ca. 5 cm i diameter.
- Form små minitærter i en smurt minimuffinform. Bag kagerne ved 200 gr. i ca. 10-15 min. på midterste ovnribbe. Afkøl kagerne.
- Skyl og kog hindbær og vand op i en gryde. Lad dem småkoge 2 min. Pres det gennem en si.
- Hak chokoladen, og kom den i en skål, som kan tåle varme.
- Kog hindbærsaft og fløde op. Hæld hindbærfløden over chokoladen, og rør til chokoladen er smeltet. Køl massen af natten over i køleskab.
- Pisk chokolademassen igennem, til den er cremet. Kom cremen i en sprøjtepose med stjernetylle, og sprøjt det i de små tærter.
- Sæt et skyllet og afdryppet hindbær på hver tærte. Drys lidt frysetørrede hindbær over.