grillet mørbrad med salat
SPONSORERET indhold

Mørbrad, grøn salat og tomatsalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Skøn grillet mørbrad med masser af smag.

Af: Christian Bitz og Claus Holm
14. maj. 2015 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

800 g oksemørbrad
salt og peber

1 salathoved

1⁄2 dl hyldeblomstsaft
1⁄2 citron, saft
olivenolie

lidt sennep

12-16 tomater af forskellige slags, skåret i skiver
salt og peber
balsamico
olivenolie

frisk basilikum

2 rødløg, skåret i skiver

600 g nye kogte kartofler

Sådan gør du:

Grill mørbraden på alle sider i ca. 20- 25 minutter i alt, og lad den trække overdækket i ca. 10 minutter. Krydr med salt og peber.

Vask salathovedet, og pluk det i grove stykker. Bland en dressing af hyldeblomst, citronsaft, olivenolie og sennep. Hæld dressingen over salaten.

Læg tomaterne på et fad, og krydr med salt og peber. Hæld lidt balsamico og olivenolie over. Pynt med frisk basilikum og rødløg. Spis nye kogte kartofler til.

Opskriften er fra kogebogen Bitz & Holms Grill revolution af Christian Bitz og Claus Holm. Bogen er udgivet af Samvirke.