Nem simremad: Chili con kalv
Foto: Betina Hastoft Skøn simreret!

Nem simremad: Chili con kalv

Simreretter smager altid skønt! Prøv denne opskrift på en nem og lækker chili con carne, der blot laves med kalv i stedet for oksekød.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 personer

  • 1 løg
  • 1 gulerod
  • 500 g kalv i tern
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 ds flåede, hakkede tomater
  • 2 spsk. koncentreret tomatpuré
  • 2 dl hønsebouillon
  • 1 spsk. Gringo krydderiblanding fra millmortar.com eller stødt chipotle chili
  • 2 tsk. tørret oregano
  • 1 stang kanel
  • 1 ds. kitneybønner
  • salt og peber

Pynt:

  • evt. frisk koriander eller persille

Tilbehør:

  • løse ris, cremefraiche og guacamole

Sådan gør du:

  1. Hak løget, og skær guleroden i meget små tern. Skær kalveternene i kvarte, så du ca. får 1 x 1 cm tern. Varm olien op i en stegegryde. Brun kødet.
  2. Svits løg og gulerod med sammen med kødet et par min. Tilsæt de øvrige ingredienser, undtagen bønnerne. Kog op, og lad retten simre under låg ca. 1 time.
  3. Kom bønnerne i en si, og skyl dem under koldt vand. Kom bønnerne i retten, og varm igennem. Smag til med salt og peber.
  4. Tag kanelstangen op, og pynt evt. med frisk koriander. Server retten med ris, cremefraiche og guacamole.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Chili con carne, Kalv og Efterårsmad