SPONSORERET indhold
Nem tærte med skinke og feta
Natmad, snack, en bid til et glas vin: Denne tærte er ganske nem at lave.
6 pers.
Ingredienser
4 plader butterdej
1-2 pakker spegeskinke
150-200 g smuldret feta
æggeblomme til
pensling
Tilbehør:
salat
- Læg 2 plader butterdej oven på hinanden, og rul dem ud til ca. 24 x 24 cm. Rul de 2 øvrige plader ud på samme måde.
- Læg den ene plade på bagepapir, og stik den ud til en cirkel med f.eks. en tærteform af blik. Klip skinken i strimler, og drys den ud på dejen. Osten drysses ovenpå, de yderste 3 cm af cirklen skal være fri.
- Kanten pensles med æg. En cirkel stikkes ud af den anden dejplade. Med fingrene trykkes og trækkes en flad bule i midten, så der bliver plads til fyldet, og dejenlægges på bunden og klemmes til i kanten. Overfladen pensles, og tærten bages ved 180 gr. i ca. 50 min. Serveres lun, f.eks. med salat.