shake
SPONSORERET indhold

Ninkas ananas- og mandelshake

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Start dagen i højeste gear med en shake af ananas og mandler fra „Kernesund mad" af Ninka-Bernadette Mauritson. Kostprincipperne i bogen er de samme som i forgængeren „Kernesund familie - sådan!". Det vil sige nul sukker og mælk, men derimod mad, som kroppen kan genkende, bruge og blive stærk af. Ananas- og mandelshake

Af: Redaktionen
02. sep. 2009 | Opskrift | Fit living
2

Ingredienser

4 skiver ananas a 1 cm
1 håndfuld friske mynteblade
1 dl vand
2 dl appelsin- eller æblejuice
1 dl mandler
2 dadler
200 ml sojayoghurt - se opskrift nedenfor
1 spsk risproteinpulver
1/4 tsk vaniljepulver - ikke sukker
1/2 tsk stødt ingefær
2 spsk Livets Olie
2 spsk citronsaft

Sådan gør du:

Blend først vand, mandler og juice på fuld styrke, til det er helt opløst. Tilsæt resten, og blend, til shaken er drikkeklar og lækker.


Sojayoghurt (1 liter)

1 l neutral sojamælk uden sukker
6 kapsler mælkesyrebakterier „Multidophulus"


Sådan gør du:
Varm mælken op i en gryde til lillefingervarm temperatur. Åbn Multidophulus-kapslerne, og hæld i. Rør forsigtigt rundt. Sojayoghurten skal trække et døgn ved stuetemperatur. Der danner sig væske på toppen, som fjernes, når yoghurten er stiv.
Opbevar på køl med låg. Holder 4-5 dage.