Nudler
SPONSORERET indhold

Nudler med rejer og gulerødder

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Nem og sund frokost med grønsager og nudler

Af: Julie Hey
21. dec. 2012 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

1-2 fed hvidløg
2 spsk solsikkeolie
1 dl soja
24 store rejer, fra frost
2 gulerødder
4 forårsløg
2 stængler citrongræs
60 g frisk ingefær
300 g nudler
4 spsk østerssovs

Sådan gør du:

Tø rejerne op og pil dem. Halver rejerne på langs og fjern tarmen. Skræl gulerødderne og riv dem groft, evt. med et juliennejern. Rens forårsløgene og skær dem i skiver på skrå. Skær top og bund af citrongræsstængerne, fjern de yderste blade og hak stængerne fint. Skræl ingefæren og skær den i tynde strimler. Pil hvidløgsfeddet og hak det fint. Kog nudlerne efter anvisning på pakken. Varm olien op på en pande og steg rejerne i 2 minutter på hver side. Tilsæt forårsløg, gulerødder, citrongræs, ingefær, hvidløg, soja og østerssovs og lad det stege i et par minutter. Kom de kogte nudler på panden, vend dem i sovsen og server!