Oksekødsgryde med persillerødder, øl og perlespelt
SPONSORERET indhold

Oksekødsgryde med persillerødder, øl og perlespelt

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Simrer færdig, mens du hygger om ungerne.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
10. okt. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
6 personer

Ingredienser

2 løg
3 persillerødder
3 spsk. olivenolie
1 kg okseklump i 2 x 2 cm’s tern
2 spsk. hvedemel
3 dl porterøl
2 spsk. koncentreret tomatpure
1-2 tsk. finthakket, frisk chili
1½ tsk. salt
peber
200 g perlespelt, perlebyg eller parboiled hele speltkerner
Pynt:
hakket persille
Tilbehør:
flute og salat
flute og salat

  1. Hak løgene. Skær persillerødderne i tern. Varm olien op i en stegegryde. Vend kødet i hvedemel. Brun kødet. Kom løg og persillerødder i, og svits dem kort med. Tilsæt de øvrige ingredienser undtagen perlespelt. Kog op, og lad retten småsnurre under låg i ca. 2 timer. Smag til med salt og peber.
  2. Kog perlespelten efter anvisningen på emballagen. Vend dem i retten eller server dem til.
  3. Pynt retten med persille.