Oksekødsfajitas
SPONSORERET indhold

Oksekødsfajitas

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Når hverdagen ruller, så gør det nemt for dig selv. Læg træningsplaner, du let kan holde, og find hverdagsretter, du kan lave i en fart. Som denne opskrift på oksekødsfajitas.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
22. feb. 2019 | Mad | Fit living
2 personer | Total: 20 min

Ingredienser

2 løg
1 grøn peberfrugt
½ spsk. olivenolie
300 g oksekød
1 tsk. stødt koriander
2 tsk. knust spidskommen
1 tsk. tørret oregano
2 tsk. salt
1 tsk. sukker
½-1 tsk. cayennepeber
1-2 tsk. sukker
Saften fra 1-2 lime
2 tortillas
1 grøn chili
1 håndfuld koriander

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    473 Kcal
  • Fedt:
    31 %
  • Protein:
    35 %
  • Kulhydrat:
    34 %

Sådan gør du

  1. Skær løg og peberfrugt i grove både og oksekødet i strimler.
  2. Steg kødet i olivenolie på en stor og meget varm pande.
  3. Steg hårdt i ½-1 minut. Kom løg og peberfrugt ved, og tilsæt stødt koriander, spidskommen, oregano, salt, sukker og cayennepeber.
  4. Steg ved høj varme, og ryst panden rundt et par gange.
  5. Tilsæt limesaft – stegetiden er i alt 3-5 minutter. Smag til.
  6. Lun tortillas på en tør, varm pande, og servér dem fyldt med fajitasfyldet, chili i skiver og frisk koriander og eventuelt guacemoledip.

Anbefalet til dig