Oksekødsfajitas

Foto: Anders Schønnemann Find opskriften på de lækre oksekødsfajitas her.

Oksekødsfajitas

Når hverdagen ruller, så gør det nemt for dig selv. Læg træningsplaner, du let kan holde, og find hverdagsretter, du kan lave i en fart. Som denne opskrift på oksekødsfajitas.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
preparation Total: 20 minutter
plate 2 personer
Ingredienser

2 løg
1 grøn peberfrugt
½ spsk. olivenolie
300 g oksekød
1 tsk. stødt koriander
2 tsk. knust spidskommen
1 tsk. tørret oregano
2 tsk. salt
1 tsk. sukker
½-1 tsk. cayennepeber
1-2 tsk. sukker
Saften fra 1-2 lime
2 tortillas
1 grøn chili
1 håndfuld koriander

Energi pr. person:
473 Kcal
Fedt:
31 %
Protein:
35 %
Kulhydrat:
34 %

Sådan gør du

  1. Skær løg og peberfrugt i grove både og oksekødet i strimler.
  2. Steg kødet i olivenolie på en stor og meget varm pande.
  3. Steg hårdt i ½-1 minut. Kom løg og peberfrugt ved, og tilsæt stødt koriander, spidskommen, oregano, salt, sukker og cayennepeber.
  4. Steg ved høj varme, og ryst panden rundt et par gange.
  5. Tilsæt limesaft – stegetiden er i alt 3-5 minutter. Smag til.
  6. Lun tortillas på en tør, varm pande, og servér dem fyldt med fajitasfyldet, chili i skiver og frisk koriander og eventuelt guacemoledip.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Oksekød, Sund aftensmad og Hovedret