
Oksekødsfajitas
Når hverdagen ruller, så gør det nemt for dig selv. Læg træningsplaner, du let kan holde, og find hverdagsretter, du kan lave i en fart. Som denne opskrift på oksekødsfajitas.
preparation
Total: 20 minutter
plate
2 personer
Af Louisa Lorang
Ingredienser
2 løg
1 grøn peberfrugt
½ spsk. olivenolie
300 g oksekød
1 tsk. stødt koriander
2 tsk. knust spidskommen
1 tsk. tørret oregano
2 tsk. salt
1 tsk. sukker
½-1 tsk. cayennepeber
1-2 tsk. sukker
Saften fra 1-2 lime
2 tortillas
1 grøn chili
1 håndfuld koriander
Næringsindhold
- Energi pr. person:
- 473 Kcal
- Fedt:
- 31 %
- Protein:
- 35 %
- Kulhydrat:
- 34 %
Sådan gør du
- Skær løg og peberfrugt i grove både og oksekødet i strimler.
- Steg kødet i olivenolie på en stor og meget varm pande.
- Steg hårdt i ½-1 minut. Kom løg og peberfrugt ved, og tilsæt stødt koriander, spidskommen, oregano, salt, sukker og cayennepeber.
- Steg ved høj varme, og ryst panden rundt et par gange.
- Tilsæt limesaft – stegetiden er i alt 3-5 minutter. Smag til.
- Lun tortillas på en tør, varm pande, og servér dem fyldt med fajitasfyldet, chili i skiver og frisk koriander og eventuelt guacemoledip.
Se, hvad vi ellers skriver om: Oksekød, Sund aftensmad og Hovedret
Få vores NYHEDSBREV: