SPONSORERET indhold
Osso Buco
Lav evt. dobbeltportion, retten smager nemlig også godt dagen efter, så skal du bare huske at køle den hurtigt ned og opbevare den tildækket i køleskabet.
4-6 personer
Ingredienser
6 skiver kalve- eller ungokseskank, bestil dem evt. i forvejen hos slagteren
hvedemel
salt, peber
1 løg
2 spsk. olivenolie
1 fed hakket hvidløg
2 gulerødder
150 g rodselleri
2 dl hvidvin eller vand
1 ds. flåede hakkede tomater
Pynt:
evt. reven skal af en usprøjtet citron
2 spsk. hakket persille
Tilbehør:
kartoffelmos og grøn salat
- Snit kødskiverne i kanten, og vend dem i mel med salt og peber.
- Brun kødet i olien, og tag det op. Hak løget og svits det i gryden sammen med finthakket gulerod og selleri.
- Tilsæt vin eller vand, og kog op. Tilsæt tomater, hvidløg, salt og peber. Kog op, og læg kødet i.
- Lad retten småsnurre under låg i ca. 1 ¼ time. Tjek, at kødet er godt mørt ellers skal det koge lidt længere.
- Pynt retten med evt. citronskal og persille eller sæt skåle på bordet, så hver især selv pynter sin ret.