Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Pandekager med banan og kokos
Foto: Betina Hastoft

Pandekager med banan og kokos - opskrift fra Hendes Verden

Pandekager med banan og kokos

Vi elsker pandekager til morgenmad!

20-25 stk.
Print

Pandekager med banan og kokos
225 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
50 g revet kokos
1 knivsspids salt
1 banan
4 æg
2½ dl mælk
2½ dl kokosmælk
smør til stegning
Sirup af passionsfrugt:
100 g rørsukker
1 dl vand
3 passionsfrugter

  1. Bland mel, bagepulver, revet kokos og salt sammen i en skål. Pisk æg, mælk og kokosmælk sammen i en anden skål. Mos bananen. Rør æggeblandingen og moset banan sammen med melblandingen.
  2. Opvarm en pande med lidt smør. Sæt 2 spsk. dej på panden, og bred dejen ud til en lille pandekage (ca. 8-9 cm i diameter). Bag pandekagen 2-3 min. på hver side.
  3. Kog sukker og vand sammen, til sukkeret er opløst. Tilsæt passionsfrugt. Kog ind til en sirup ved svag varme. Serverer siruppen til pandekagerne.
Se, hvad vi ellers skriver om: Dessert