SPONSORERET indhold
Pandekager med banan og kokos
Vi elsker pandekager til morgenmad!
20-25 stk.
Ingredienser
Pandekager med banan og kokos
225 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
50 g revet kokos
1 knivsspids salt
1 banan
4 æg
2½ dl mælk
2½ dl kokosmælk
smør til stegning
Sirup af passionsfrugt:
100 g rørsukker
1 dl vand
3 passionsfrugter
- Bland mel, bagepulver, revet kokos og salt sammen i en skål. Pisk æg, mælk og kokosmælk sammen i en anden skål. Mos bananen. Rør æggeblandingen og moset banan sammen med melblandingen.
- Opvarm en pande med lidt smør. Sæt 2 spsk. dej på panden, og bred dejen ud til en lille pandekage (ca. 8-9 cm i diameter). Bag pandekagen 2-3 min. på hver side.
- Kog sukker og vand sammen, til sukkeret er opløst. Tilsæt passionsfrugt. Kog ind til en sirup ved svag varme. Serverer siruppen til pandekagerne.