Pasta
SPONSORERET indhold

Pasta med kalv & rucola

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Den tager ingen tid at lave − men smager helt fantastisk.

Af: Vibeke Lehn
31. maj. 2013 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

300 g fuldkornspasta, f.eks. linguine
2 spsk olivenolie
3 fed fintsnittede hvidløg
1 flækket, udkernet, fintsnittet chili
300 g mørt kalvekød i strimler
salt, friskkværnet peber
4 spsk balsamico
1 bakke rucola
25 g grana, pecorino eller parmesan

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    470 Kcal
  • Fedt:
    27 %
  • Protein:
    24 %
  • Kulhydrat:
    49 %

Sådan gør du:

Kog pastaen efter anvisningen på pakken, afdryp og hold den varm. Varm olien i en wok eller stor sauterepande og rist hvidløg og chili kort. Bland kødstrimlerne ved, drys salt og peber på og steg det hele under omrøring i 4 min. ved høj varme. Stænk balsamico over og vend kødet med rucola samt den kogte pasta. Server retten med groftreven ost.


Energi pr. person: 470 kcal, fedt 27%, protein 24%, kulhydrat 49%