Pasta med krydret kødsauce
SPONSORERET indhold

Pasta med krydret kødsauce

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

22. feb. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

1 løg
2 stilke bladselleri
2 fed hvidløg
2 gulerødder
1 renset rød chili
1 spsk. olivenolie
50 g bacon i små tern
400 g hakket oksekød,
maks. 10 % fedt
1 ds. flåede hakkede tomater
2 dl bouillon
2 tsk. tørret oregano
salt, peber
400 g båndpasta
Tilbehør
friskrevet parmesan og salat
Pynt
evt. 1 tsk. revet usprøjtet citronskal

  1. Hak løg, bladselleri, hvidløg, gulerødder og chili fint. Pas på chilien, er den meget stærk, så spar på den. Svits grønsagerne i olie i en gryde. Tilsæt bacon og kød, og svits det med, til det har skiftet farve. tilsæt tomater, bouillon og oregano. Lad saucen simre ca. 20 min. Smag til med salt og peber.
  2. Kog pastaen efter anvisning på emballagen, og afdryp den i en sigte.
  3. Vend pastaen i kødsaucen, og server straks med friskrevet parmesan og salat. Pynt evt. med citronskal.