Opskrift på pastasalat med tigerejer og macadamianødder
SPONSORERET indhold

Pastasalat med tigerejer og macadamianødder

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Pastasalat er en rigtig sommerklassiker. Prøv denne med tigerrejer og macademianødder.

Af: Majbritt Louring Engell/www.netslank.dk Foto: Mikkel Adsbøl
02. jun. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
1

Ingredienser

120-150 g tigerrejer eller hummerhaler (f.eks. fra frost)
15 g olivenolie (ca. 1 spsk)
1 fed hvidløg
½ frisk chili
2 træspyd
30 gram ukogt rugpasta eller fuldkornspasta
1 stk.radicchiosalat (eller andet salat)
1 håndfuld frisk koriander, persille eller basilikum
1 gul eller orange peberfrugt
1 nektarin (ell. æble hvis du ikke kan skaffe nektarin)
20 g macadamianødder
2 spsk pesto, fx Ilfornaio eller Løgismose
saften fra ½ citron
salt og peber
1 spsk rapsolie med citron.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    500 Kcal

Sådan laver du pastasalat med tigerrejer

Tø tigerrejerne op. Lade evt. skallen blive på rejerne.

Sæt dem på træspyd og steg dem på en pande med olie sammen med hakket hvidløg og chiliflager i ca 4-5 min. Drys med lidt salt og peber.

Kog pastaen i vand efter anvisning på pakken. Lad det køle af.

Riv salatbladene til indre stykker og hak krydderurterne groft. Skær strimler af peberfrugten og nektarinen i både. Bland det hele med kogt pasta og vend det i en dressing af pesto, citronsaft, og rapsolie. Drys med salt og peber og macadamianødder.

Tip: Denne ret indeholder rigtig meget monoumættet fedt, f.eks. i macadamianødder, pesto og rapsolie, som er godt at spise når du går efter at komme af med maven.


Se opgså opskrift på spidskålsslaw.