Opskrift på spidskålsslaw
SPONSORERET indhold

Spidskålsslaw

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En lækker, cremet coleslaw med knas i form af sorte nigellafrø. Perfektsom tilbehør til grillmaden.

Af: Majbritt Lounring Engell Foto: Mikkel Adsbøl
02. jun. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
1

Ingredienser

1 spidskål
3 gulerødder
2 æbler
30 g rapsolie eller olivenolie med citron
300 g kvark eller skyr
saften fra en citron og evt. skallen
40 g mayonnaise
1 tsk grovkornet Dijon-sennep
½ tsk karry
lidt salt og friskkværnet peber
evt. 2 spsk nigellafrø (jomfru i det grønne).

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    200 Kcal

Sådan laver du spidskålsslaw

Snit kålen fint. Brug evt. en foodprocessor eller mandolinjern.

Riv æblerne og gulerødderne på den grove side af et rivejern, eller brug en foodprocessor.

Bland det sammen i en skål og tilsæt de resterende ingredienser. Rør det hele godt sammen.


Tip: Grill ca. 200 gram kød, fjerkræ eller fisk til din salat.