Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på spidskålsslaw
Foto: Mikkel Adsbøl Spidskålsslaw

Opskrift på spidskålsslaw

Spidskålsslaw

En lækker, cremet coleslaw med knas i form af sorte nigellafrø. Perfektsom tilbehør til grillmaden.

1
Print

1 spidskål
3 gulerødder
2 æbler
30 g rapsolie eller olivenolie med citron
300 g kvark eller skyr
saften fra en citron og evt. skallen
40 g mayonnaise
1 tsk grovkornet Dijon-sennep
½ tsk karry
lidt salt og friskkværnet peber
evt. 2 spsk nigellafrø (jomfru i det grønne).

Energi pr. person:
200 Kcal

Sådan laver du spidskålsslaw

Snit kålen fint. Brug evt. en foodprocessor eller mandolinjern.

Riv æblerne og gulerødderne på den grove side af et rivejern, eller brug en foodprocessor.

Bland det sammen i en skål og tilsæt de resterende ingredienser. Rør det hele godt sammen.


Tip: Grill ca. 200 gram kød, fjerkræ eller fisk til din salat.

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Coleslaw, Sunde salater, Dansk mad og Tilbehør