Pizza
SPONSORERET indhold

Nem & sund: Pizza med kartofler, rosmarin & mozzarella

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Denne pizza er indbegrebet af 'less is more'. Vi bager den klassiske pizza bianco med rugmel, hvilket både giver pizzaen et smagsmæssigt og fibermæssigt pift

Af: Trine Hahnemann Foto: Colombus Leth
09. okt. 2014 | Opskrift | Fit living

Ingredienser

Pizza med kartofler, rosmarin & mozzarella

1 portion pizzadej
olivenolie til pensling
2 store bagekartofler
125 g mozzarella
2 kviste rosmarin
Salt og friskkværnet peber

 

Sådan gør du:

Rul dejen ud og læg den på en bageplade beklædt med bagepapir. Pensl dejen over det hele med olivenolie.

Skær kartoflerne i tynde skiver med skræl på - eventuelt på et mandolinjern - og læg dem på dejen.

Skær eller riv mozzarellaen i små stykker og fordel dem over kartoflerne.


 Riv bladene af rosmarinkvistene og spred dem ud over pizzaen. Krydr med salt og peber.

Bag pizzaen ved 220 grader i 10 minutter. Skru ned til 200 grader og bag yderligere 10-15 minutter.