Sund salat
SPONSORERET indhold

Quinoa med gedeost

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

DITTE OM SALATEN: Den kan sagtens spises som en mættende frokost,  men passer også rigtig godt til grillbordet − når den tid kommer.

Af: Ditte Ingemann & Julie Svarrer Foto: Ditte Ingemann
10. maj. 2013 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

Quinoa med gedeost

2 dl hvid quinoa
2 gulerødder
100 g fast gedeost
2 skiver rugbrød
1 spsk neutral olie
1 bdt. brøndkarse
DRESSING:
2 spsk olivenolie
2 tsk æblecidereddike
2 tsk flydende honning
salt og peber

Sådan laver du quinoa med gedeost

Skyl quinoaen grundigt og kog den i rigeligt, letsaltet vand i ca.  15-20 minutter. Quinoa er færdigkogt, når de små korn er blevet gennemsigtige. Si vandet fra og lad quinoaen køle af. Skær gulerødderne i lange strimler med en  kartoffelskræller og skær gedeosten i tern. Skær rugbrødsskiverne ud i små tern og rist dem sprøde på en varm pande i en smule olie. Pisk ingredienserne til dressingen sammen og vend den rundt med quinoa, gulerødderne og brøndkarse.  Kom til sidst rugbrødstern og gedeost på.