SPONSORERET indhold
Rejesalat med edamamebønner & koriander
Skaldyr i sundt selskab
4
Ingredienser
2-3 små hjertesalat
1 agurk
kødet af 1-2 avokadoer i både
200 g edamamebønner (frosne, optøede)
250 g store, pillede rejer
1 bdt. koriander
Dressing:
1 dl fraiche 9%
1 dl skyr
salt, friskkværnet peber
wasabi pasta efter smag
300 g groft rugbrød
Sådan gør du:
Skær hjertesalaten i halve eller kvarter, skær agurken i skiver på skrå og del dem på langs. Bland salat og agurk med de øvrige ingredienser til salaten og anret den på et fad. Pisk fraiche og skyr sammen og smag dressingen til med salt, peber og wasabi efter ønsket styrke. Server dressingen til salaten sammen med fuldkornsrugbrød.
Energi pr. person: 380 kcal, fedt 20%, protein 28%, kulhydrat 52%