Ribbensteg
SPONSORERET indhold

Ribbensteg

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Et stykke lun ribbensteg på rugbrød med surt er en klassiker til julefrokosten.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Jes Buusmann
22. okt. 2012 | Opskrift | Hendes Verden

Ingredienser

1 ribbensteg
lidt groft salt
½ liter vand

  1. Rids sværen på en ribbenssteg helt ned til kødet med ½ cm's mellemrum – undgå at ridse i selve kødet.
  2. Drys sværen med groft salt. Vær omhyggelig med at få salt ned mellem alle sværene.
  3. Hæld evt. ½ liter vand i bradepanden, hvis du skal lave sauce.
  4. Læg stegen på risten over bradepanden. Stil stegen i en kold ovn. Giv stegen 1½ time ved 200 gr. Brun stegen til sidst ved 250 gr., til sværen er sprød.