Rør med skinke og edamamebønner
SPONSORERET indhold

Rør med skinke og edamamebønner

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
13. jan. 2016 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

Rør med skinke og edamamebønner
300 g pasta, f.eks. rør el. penne
1 løg
1 spsk. olivenolie
2 dl bouillon
200 g edamamebønner fra frost
1 tsk. revet usprøjtet citronskal
1 spsk. finthakket rosmarin el. persille
2 dl madlavningsfløde
200 g kogt, røget skinke
lidt citronsaft
salt, peber
Pynt:
evt. friske rosmarinkviste og revet usprøjtet citronskal
Tilbehør:
friskrevet parmesan og tomatsalat

  1. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen, og afdryp den i en sigte.
  2. Hak løget. Svits løget i olie i en gryde, uden at det tager særlig farve. Kom bouillon, edamamebønner, citronskal og rosmarin i. Lad det simre 5 min. under låg. Kom fløde og skinke i mindre stykker i. Kog op. Smag til med citronsaft, salt og peber.
  3. Vend saucen i pastaen. Pynt evt. med rosmarin og citronskal. Server med parmesan og tomatsalat.