SPONSORERET indhold
Rugbarer med fyld
Her får du hemmeligheden bag en af de mest solgte snacks i Meyers Bagerier.
10 rugbarer
Ingredienser
RUGDEJ: 1 kg Meyers mørke rugbrødsdej,
Se opskrften på Meyers mørke rugbrødsdej
FORSLAG TIL FYLD:
50 g dadler
100 g hasselnødder
Eller 150 g høost eller anden fast ost
Eller 50 g tørrede tranebær
100 g valnødder
eller 150 g mørk chokolade, gerne 85 %
Sådan gør du:
Hak eller skær fyldet i mindre stykker og vend det i rugbrødsdejen, når den er æltet færdig. Kom rugdejen op i de forme, du har valgt, og lad dem hæve i 30 minutter. Bag rugbarerne i en forvarmet ovn ved 180° varmluft i 30 minutter. Lad dem køle lidt af i formene, flyt dem så over på en rist og lad dem køle helt af.
Opskriften er fra Claus Meyers nye bog, Meyers bageskole, Alle kan lære at bage, Lindhardt & Ringhof, 300 kr.