Rugsalat med chorizo
SPONSORERET indhold

Rugsalat med chorizo

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Det her er en salat, som, jeg synes, er den skønneste morgenmad. Men der er selvfølgelig heller ikke noget galt i at spise den til frokost eller som nem aftensmad

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
04. mar. 2014 | Opskrift | ALT for damerne
2

Ingredienser

Morgenmad (der batter) til 2
1 dl perlerug
3 fed hvidløg
lidt olivenolie
200 g blød chorizo
1 rødløg
1 citron, saft heraf
1 tsk sukker
1 bundt bredbladet persille (2-3 håndfulde)
2 æg
lidt olivenolie

Sådan gør du:

  1. Kog rugen mør i usaltet vand. Hæld overskydende vand fra, og lad den dryppe godt af i en si.
  2. Snit imens hvidløget i tynde skiver, og skær chorizoen i skiver eller tern, og rist den på den varme pande. Du behøver ikke fedtstof, da pølsen indeholder fedt, du gerne vil smelte fra.
  3. Tilsæt hvidløget efter et par minutter. Steg pølsen sprød. Snit imens løget i tynde både, og rør saft af 1 citron med sukker. Vend løgene med citronsaft, og lad dem trække i 5-10 min.
  4. Steg to spejlæg i lidt olie på en varm pande. Tag dem af. Vend løg (og det citronsaft der er) med perlebyg, chorizo og persille, og anret med spejlæg på toppen. Servér straks. 

PRØV OGSÅ: Perlebygsalat med edamame og parmesan