wraps
SPONSORERET indhold

Rugtortillaer med babyspinat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En wrap er lige til at tage med i picnickurven, på stranden eller i frokostmadpakken.

Af: Vibeke Lehn & Susanne Knutzen
29. jul. 2014 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

4 rugtortillaer a 70 g
ca. 50 g babyspinat
250 g stegt kyllingeinderfilet
12 sugarsnaps
Peberrodscreme:
125 g friskost
2 spsk skyr
2 spsk velafdryppede kapers
½ hakket rødløg
reven peberrod eller wasabi
salt, peber
2-3 spsk hakket dild, purløg eller karse

Sådan gør du:

Begynd med cremen. Rør friskost med skyr, kapers og rødløg. Smag til med peberrod, salt, peber og kryddergrønt. Bred tortillaerne ud, smør dem med cremen, læg babyspinat, kyllingekød, der er skåret i lidt mindre stykker, og sugarsnaps på. Buk siderne ind og rul tortillaerne sammen.

Energi pr. person: 320 kcal, fedt 23%, protein 32%, kulhydrat 45%