Salat med krydret pølse, pasta og frisk mozzarella
SPONSORERET indhold

Salat med krydret pølse, pasta og frisk mozzarella

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
07. jul. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

200 g pasta f.eks. spiraler
200 g cherrytomater
1 lille romainesalat
1 rød peberfrugt
2 stilke bladselleri
½ agurk
100 g jalapenopølse
125 g frisk mozzarellaost
Pynt:
friske basilikumblade
Dressing:
3 spsk. olivenolie
2 spsk. citronsaft
1 spsk. hakket basilikum
salt, peber

  1. Kog pastaen efter anvisning på emballagen, og kom den i en sigte. Overbrus den med koldt vand, og afdryp.
  2. Halvér tomaterne. Snit salaten. Skær peberfrugt, bladselleri og agurk i små tern. Skær pølsen i skiver, og steg dem gyldne på en pande. Afdryp dem på køkkenrulle. Bland pasta, tomater, salat og grønsager på et fad. Fordel pølse og mozzarellaost i små tern over. Top med basilikumblade.
  3. Pisk ingredienserne til dressingen sammen, og dryp den over salaten.