SPONSORERET indhold
Salat med krydret pølse, pasta og frisk mozzarella
4 personer
Ingredienser
200 g pasta f.eks. spiraler
200 g cherrytomater
1 lille romainesalat
1 rød peberfrugt
2 stilke bladselleri
½ agurk
100 g jalapenopølse
125 g frisk mozzarellaost
Pynt:
friske basilikumblade
Dressing:
3 spsk. olivenolie
2 spsk. citronsaft
1 spsk. hakket basilikum
salt, peber
- Kog pastaen efter anvisning på emballagen, og kom den i en sigte. Overbrus den med koldt vand, og afdryp.
- Halvér tomaterne. Snit salaten. Skær peberfrugt, bladselleri og agurk i små tern. Skær pølsen i skiver, og steg dem gyldne på en pande. Afdryp dem på køkkenrulle. Bland pasta, tomater, salat og grønsager på et fad. Fordel pølse og mozzarellaost i små tern over. Top med basilikumblade.
- Pisk ingredienserne til dressingen sammen, og dryp den over salaten.