Salat med røget andebryst
And og sprød bacon giver fylde til den knasende salat, der samtidigt sætter skub i forbrændingen.
Ingredienser
350 g røget andebryst
50 g bacon, skåret i tern
3 stilke bladselleri
1 rødt æble
1 gul (eller orange) peberfrugt
3-4 store håndfulde blandede salatblade
frisk kørvel
75 g pekannødder
lidt fint salt
50 g pesto, F.eks. Løgismoses fra Netto
Dressing:
1 tsk dijonsennep
6 spsk hasselnøddeolie eller olivenolie
1 spsk lys vineddike
skal og saft fra en limefrugt
salt og peber
Sådan gør du:
1. Skær andekødet i tynde, tynde skiver.
2. Steg baconen på en pande, til den er sprød. Læg den på et stykke køkkenrulle, og lad køle af.
3. Snit bladselleri i tynde strimler, skær æblet i tynde både og peberfrugten i strimler. Bland det snittede grønt med frisk koriander og salatblade. Top med en smule pesto.
4. Rist nødderne på en tør pande nogle minutter, og kom dem over salaten.
5. Bland alle ingredienserne til dressingen, og hæld den over salaten.
6. Server salaten i lag med skiftevis skiver af røget andebryst og sprød bacon
450 kcal pr portion
PRØV OGSÅ: Flad mave-fisk med sprød salat
Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter og GASTRO.dk
Tip:
Læg det røgede andebryst 15 minutter i fryseren, så er det nemmere at skære det i tynde skiver.