Salt-sesam-ringe
SPONSORERET indhold

Salt-sesam-ringe

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Server de små ringe til suppe eller til forretter.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Jes Buusmann
28. mar. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
20 stk.

Ingredienser

25 g gær
2 dl lunkent vand
1/4 tsk. salt
2 spsk. olivenolie
60 g durumhvedemel
ca. 225 g hvedemel
Desuden:
1 sammenpisket æg
1-2 spsk. jomfrusalt (flagesalt)
2 spsk. sesamfrø

  1. Udrør gæren i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser, og ælt dejen igennem, til den er meget smidig. Stil dejen til hævning et køligt sted i ca. 1 time.
  2. Form 20 små ringe, og lad dem efterhæve i ca. 20 min. Pensl dem med æg, og drys med salt og sesamfrø.
  3. Bag ringene ved 200 gr. i ca. 15 min.