stegt torsk
SPONSORERET indhold

Skindstegt torsk & lun salat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Fisk for begynder

Af: Redaktionen
12. dec. 2014 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

600 g fast hvid fisk med skindside, f.eks. torsk
salt, peber
2 spsk rød dukkah
1 spsk olivenolie
LUNSALAT:
1 spsk olivenolie
50 g serranoskinke i tern
2-3 fennikler i store tern
1 udkernet, snittet chili
1 udkernet æble i tern
2 spsk velafdryppede kapers
1-2 spsk sherryeddike
4 fuldkornsboller

Sådan gør du:

Dup fisken tør og krydr med salt, peber og dukkah. Varm olien i en stor pande og steg fisken på skindsiden. Læg låg over panden og lad fisken stege videre ved svag varme. Steg, til den er fast og har skiftet farve. Varm olie i en stor pande, svits skinketern, fennikel, chili og æble hurtigt i et par minutter. Smag til med kapers, sherryeddike samt salt og peber og server den lune blanding til fisken sammen med citron og fuldkornsboller.

Energi pr. person: 470 kcal, fedt 19%, protein 37%, kulhydrat 44%