Skinkemignon & mangosalat
Super nem grillmad med en frisk, krydret salat.
Ingredienser
Chili-koriander rub
1 spsk chiliflager
1 spsk peberkorn
1 spsk korianderfrø
1 tsk flaget havsalt
1 spsk muscovadosukker
Mangosalat
Kødet af 2 mango
1 agurk
1 udkernet, fintsnittet grøn chili
1 bdt snittede forårsløg
1 håndfuld bredbladet persille
limesaft
brøndkarse
koriander
Søde kartofler
¾ kg søde kartofler
1 spsk olie
salt, peber
Sådan gør du:
Skær skinkemignonen næsten halvt igennem på langs, bred kødet ud, så der dannes en firkant. Knus alle krydderierne groft i en morter og gnid kødet godt på alle sider. Grill kødet 6-7 minutter på hver side og lad det trække 5 minutter, før det skæres i skiver.
Skær kartoflerne i lidt tykke skiver, vend dem med olie, salt og peber og grill 2-3 minutter på hver side. Skær mango og agurk i lidt grove stykker, bland dem med chili, forårsløg samt limesaft, salt og peber og vend salaten med brøndkarse og koriander. Server kødet med grillede, søde kartofler og salat.
Energi pr. person: 400 kcal, fedt 21%, protein 25%, kulhydrat 54%.