SPONSORERET indhold
Skønne snefnugkager med ingefær
Disse kager er gode at bage, når venner og familie skal kigge forbi til julehygge, og så kan i sammen dekorere og pynte dem. Det er sjovt og smadder hyggeligt.
ca. 25 stk.
Ingredienser
250 g hvedemel
¾ tsk. natron
100 g sukker
1½ tsk. kanel
100 g lys sirup
75 g blødt smør
2 tsk. stødt ingefær
1 æg
Icing:
1 bæger past. æggehvider
1 tsk. citronsaft
250 g flormelis
- Kom alle ingredienserne i en skål, og ælt det sammen. Lad dejen hvile tildækket i køleskabet ca. 30 min. Rul dejen ud, og udstik snefnug med en snefnugudstikker eller en blomsterudstikker.
- Fordel kagerne på bagepapir på bageplader. Bag dem ca. 10 min. ved 180 gr. på midterste ovnribbe. Afkøl kagerne.
- Pisk hviderne kort med citronsaft. Kom flormelis i, og pisk til sej marengs. Kom icingen i en sprøjtepose med lille glat tylle. Pynt kagerne som snefnug, ved at tegne iskrystaller på dem med icingen (se foto). Lad icingen størkne.