Skønne snefnugkager med ingefær
SPONSORERET indhold

Skønne snefnugkager med ingefær

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Disse kager er gode at bage, når venner og familie skal kigge forbi til julehygge, og så kan i sammen dekorere og pynte dem. Det er sjovt og smadder hyggeligt.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
26. nov. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
ca. 25 stk.

Ingredienser

250 g hvedemel
¾ tsk. natron
100 g sukker
1½ tsk. kanel
100 g lys sirup
75 g blødt smør
2 tsk. stødt ingefær
1 æg
Icing:
1 bæger past. æggehvider
1 tsk. citronsaft
250 g flormelis

  1. Kom alle ingredienserne i en skål, og ælt det sammen. Lad dejen hvile tildækket i køleskabet ca. 30 min. Rul dejen ud, og udstik snefnug med en snefnugudstikker eller en blomsterudstikker.
  2. Fordel kagerne på bagepapir på bageplader. Bag dem ca. 10 min. ved 180 gr. på midterste ovnribbe. Afkøl kagerne.
  3. Pisk hviderne kort med citronsaft. Kom flormelis i, og pisk til sej marengs. Kom icingen i en sprøjtepose med lille glat tylle. Pynt kagerne som snefnug, ved at tegne iskrystaller på dem med icingen (se foto). Lad icingen størkne.