Skyr med kakaomysli og mangocoulis
SPONSORERET indhold

Skyr med kakaomysli og mangocoulis

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækker opskrift på skyr med kakaomysli og mangocoulis.Lav gerne en større portion kakaomysli. Den kan heldigvis opbevares i et tætsluttet glas i lang tid.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann. Regi: Brostecopenhagen.com & Thetravellingband.com.
25. okt. 2014 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

Mangocoulis:
1 meget moden mango
½ spsk agavesirup
1 tsk limesaft

Knas & skyr:
1 dl havregryn
½ dl hakkede mandler
1 tsk smør
1 spsk kakao
2 spsk honning
1 nip salt
2 spsk kakaonips
ca. ½ liter skyr eller tyk yoghurt

Sådan laver du skyr med kakaomysli og mangocoulis

Skær siderne af mangoen (uden om den flade sten i midten). Skær skrællen af, og blend kødet i en foodprocessor (eller med en stavblender.), til coulisen er glat. Smag til med agave og lime.

Rist havregryn og mandler i et par minutter på en tør pande. Kom smør, kakao, honning og salt på panden, og rist i et minut eller to mere. Hele tiden under omrøring.
Hæld pandens indhold på et stykke bagepapir, og lad det køle helt. Vend kakaonips med myslien.

Anret skyr eller yoghurt med mangocoulis og kakaomysli, og nyd det som morgenmad, dessert eller mellemmåltid.


TIP
Du kan købe kakaonips i helsekostbutikken eller nørde omkring sorter og oprindelse hos Hotel Chokolat i København


PRØV OGSÅ: Chili sin carne