Små lammefrikadeller på spyd
SPONSORERET indhold

Små lammefrikadeller på spyd

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækre lammefrikadeller på spyd - her steger vi små lammefrikadeller og serverer dem på spyd.

08. mar. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
(6 personer)

Ingredienser

500 g hakket lammekød, svinekød eller oksekød, maks. 10 g fedt
1½ tsk. salt
peber
1 lille revet løg, ca. 2 spsk.
2 fed finhakket hvidløg
2 spsk. hakket persille
evt. 1 spsk. hakket mynte
1 æg
4 spsk. hvedemel
2 dl mælk
1 spsk. olivenolie og 15 g smør
til stegning
bambusspyd

  1. Rør først kødet med salt. Rør herefter peber, hvidløg, løg, persille, evt. mynte, æg og hvedemel i. Rør til sidst mælken i.
  2. Nu kan du stege frikadellerne eller lade farsen stå i køleskab en halv times tid. Hvis farsen har hvilet, skal du røre den igennem igen, tilsæt evt. lidt mere mælk, hvis den er blevet for fast.
  3. Dyb en ske i koldt vand. Tag herefter en portion fars op på skeen, og form en aflang frikadelle i hånden.
  4. Varm olie og smør op på en pande. Læg frikadellerne på panden, og brun dem på begge sider. Skru ned for varmen, og steg dem færdige ved jævn varme ca. 12-15 min. i alt.
  5. Vend dem flere gange undervejs. Tjek, at frikadellerne er gennemstegt. Sæt dem på spyd