Spelt med kerner
SPONSORERET indhold

Spelt med kerner

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Rør fordejen sammen om aftenen, så går resten hurtigt næste morgen.

Af: Karen Hare Foto: Jesper Glyrskov
20. maj. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
1 stk.

Ingredienser

1 flaske mørk hvidtøl
25 g gær
1½ tsk. salt
1 dl 5-kornsblanding
ca. 500 g usigtet spelt
æg til pensling

  1. Opløs gæren i øllet, tilsæt salt og kerner og derefter halvdelen af melet. Pisk blandingen igennem, og lad den stå natten over på køkkenbordet.
  2. Tilsæt mel, og ælt dejen godt igennem. Form den straks til et rundt brød, og stil det til efterhævning. Pensl med sammenpisket æg, rids det i den ene side, og bag det ca. 30 min. ved 210 gr.