deller
SPONSORERET indhold

Spinatdeller

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Nem og lækker grøn mad

Af: Julie Hey
21. dec. 2012 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

1 løg
2 fed hvidløg
3 spsk olivenolie
salt og peber
1 dl rasp
smør
200 g frossen spinat
600 g kartofler
evt. muskatnød
1 æg

 

Sådan gør du:

Optø spinaten og pres væden fra. Skræl kartoflerne, halver dem eventuelt og kog dem møre i vand uden salt i 20 minutter. Pil løget og hak det fint, pres hvidløget og svits begge dele i en gryde med olie, uden at det tager farve. Tilsæt spinaten og drys med salt, peber og evt. lidt revet muskatnød. Mos kartoflerne i en skål og vend dem med spinaten, rasp og til sidst et æg. Form med våde hænder kartoffelblandingen til små tykke kager/deller og steg dem sprøde på panden i lidt smør i ca. 3 minutter på hver side.