SPONSORERET indhold
Spinatsalat med grønne linser, kylling & estragon
En fyldig salat med gode proteiner og masser af smag.
4
Ingredienser
125 g grønne linser (Puy)
1 spsk koldpresset olivenolie
1 spsk lys balsamico
Salt
Peber
1 spsk friske estragonblade eller ½-1 tsk tørret estragon
50 g babyspinat
100 g semidried tomat
1 bdt snittede forårsløg
300 g grillet kyllingebryst
50 g høvlet parmesan
Sådan gør du:
Kog linserne efter anvisningen på pakningen, afdryp, rør og smag dem til med olie og balsamico samt salt, peber og estragon. Afkøl og bland linserne med spinat, semidried tomat, forårsløg samt kyllingekødet − i mundrette stykker − og top med parmesan.
Energi pr. pe rson: 480 kcal, fedt 25%, protein 29%, kulhydrat 46%