GIV ET BLAD I JULEGAVE TIL ÉN, DU HOLDER AF

Thaisalat & kyllingespyd
Foto: Ditte Ingemann

Thaisalat & kyllingespyd

Sprød thaisalat & kyllingespyd

Den sprøde thaisalat kan piftes op med en smule frisk, rød chili, hvis du ønsker mere styrke.

printer Print
plate 4 personer

¼ rødkål
4 gulerødder
1 mango
1 bdt. koriander

Dressing:
2 tsk neutral olie
saft fra 1 lime
1 tsk sesamfrø
2 tsk soja

Spyd:
500 g kyllingebryst
2 tsk neutral olie
1 spsk soja
1 spsk sesamfrø

Sådan gør du:

Skær rødkål og gulerødder i meget tynde strimler. Skær mango ud i små tern, og hak koriander fint. Vend det hele godt sammen.

Rør ingredienserne til dressingen sammen, og smag den til. Vend dressingen godt rundt i salaten, og lad den gerne trække på køl, mens kyllingen tilberedes.

Skær kyllingen ud i små tern, og vend ternene godt rundt med olie, soja og sesamfrø. Kom kyllingen på spyd, og steg dem på en varm pande, indtil de er gennemstegte. Server de lune kyllingespyd sammen med kålsalaten.

Tip! Hvis der er ekstra kylling og kålsalat tilbage, smager det dejligt næste dag på madpakken.

Energi pr. person: 230 kcal, fedt 21%, protein 47%, kulhydrat 32%

Se, hvad vi ellers skriver om: Sunde salater, Ditte Ingemann og Kylling