kyllingespyd

Foto: Maria Warnke Nørregaard

kyllingespyd

Spyd med wokgrønt & kokos

Kylling med grønsager de luxe.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 Person(er)
Ingredienser

300 g kyllingebryst
2 tsk olie
1 tsk honning
3 spsk sojasauce
salt, peber

Wokgrønt:
300 g broccoli
1 spsk kokosolie
1-2 spsk reven ingefær
1-2 spsk rød karrypasta
200 g groftsnittede grønne bønner
1 groftskåret spidskål eller 1 pose babygrønkål
200 g sukkerærter
2 spsk sød chilisauce
koriander
25 g kokosflager
25 g peanuts
300 g fuldkornsnudler

Sådan gør du: Skær kyllingekødet i tern, kom dem i en skål og vend dem med olie, honning, sojasauce samt salt og peber. Sæt kødet på spid, og steg eller grill dem i 3-4 min. på hver side.

Skær broccolibuketterne fra stilkene, og snit stilkene fint. Varm kokosolie i en wok, og rist ingefær og karrypasta kort. Tilsæt broccolistilkene, og rist dem i et par minutter, før de øvrige grønsager kommes i wokken og steges under omrøring, til de er møre, men stadig har bid. Smag til med salt, peber, sød chilisauce og koriander. Drys med kokosflager samt peanuts, og server grønsagerne til kyllingespiddene sammen med kogte fuldkornsnudler.

Energi pr. person: 630 kcal, fedt 30%, protein 24%, kulhydrat 46%

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Sund aftensmad og Aftensmad