Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Oksefilet med tabbouleh & nødder
Foto: Maria Warnke Nørregaard

Oksefilet med tabbouleh & nødder

Steak & tabbouleh

Lidt luksus til hverdag.

4
Print

2 gode steaks af oksefilet ca. 400 g
1 tsk olie
2 spsk hakket ingefær
1 – 2 fed knust hvidløg
1 – 2 hakkede, røde chili
salt, evt peber.

Nutty tabbouleh:
1 lille blomkål
2 gulerødder
1 bdt koriander
25 g hakkede mandler, valnød, pistacie
50g tranebær.
1 spsk olivenolie + citronsaft.

Sådan gør du: Skær kødet i pænt store tern, vend dem med olie, ingefær, hvidløg og chili samt lidt salt og peber. Sæt kødstykkerne på spid og steg dem i en god varm pande 4 – 6 min. i alt og vend dem jævnligt. Riv blomkål og gulerødder, bland de to ting med koriander, nødder og tranebær. Smag til med olivenolie, citronsaft samt salt og peber Server spidene med salaten.

Energi pr. person: 320 Kcal, fedt 30% , protein 38%, kulhydrat 32%. 

Se, hvad vi ellers skriver om: Sund aftensmad, Aftensmad og Steak