Sandwich
SPONSORERET indhold

Steaksandwich

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækker hverdagsmad med sunde råvarer: Steaksandwich med karamelliseret rødløg.

Af: Vibeke Lehn og Lone Helleskov Foto: Nicolai Mørk
02. dec. 2013 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

Steaksandwich

1 fuldkornsbaguette
2 tykke oksesteaks, ca. 300 g
2 tsk olie
salt, peber
Karamelliseret rød løg:
4 rødløg i halve eller kvarter
4 spsk rørsukker
2-3 spsk honning
2 spsk smør
2 spsk. rødvinseddike
rosmarin
en god håndfuld rucola

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    550 Kcal
  • Fedt:
    26 %
  • Protein:
    19 %
  • Kulhydrat:
    55 %

Sådan gør du:

Skær baguetten i 4 stykker og flæk dem igennem på langs. Steg bøfferne 3-4 minutter på hver side, drys salt og peber på og lad dem afkøle lidt, før de skæres i skiver. Tør panden ren. Kom sukker og honning i panden og lad det smelte helt, før smørret tilsættes. Læg løgene i og lad dem snurre i karamellen. Tilsæt derefter lidt rosmarin samt god eddike og lad løgene snurre i et par minutter, til eddiken er kogt ind. Læg brødet sammen med rucola, steak og karamelliserede rødløg og spis løs. 
Energi pr. person: 550 kcal, fedt 26%, protein 19%, kulhydrat 55%