Kom med til årets fedeste danse-event i København! Klik her

stegt fisk
Foto: Maria Warnke Nørregaard

stegt fisk

Stegt fisk i sprød indpakning

Fisk uden ben i.

plate 4
printer Print

700-800 g torske- eller rødspættefilet
1 let pisket æggehvide
2 dl groft rasp
salt, peber
2 tsk røget paprika 
3 spsk olie til stegning

Lun salat:
750 g gule-rødder
250-300 g skalotteløg
1 spsk olivenolie
1 citron i små stykker
1-2 spsk balsamico
1 spsk honning
persille og citronmelisse

Sådan gør du: Vend fisken i æggehvide og rasp, som er krydret med salt, peber og røget paprika. Varm olien i en stor pande, og steg fisken gylden på begge sider. Snit gulerødderne i store stykker, og del skalotteløgene. Varm olien i en pande, og rist gulerødder, skalotter og citron i 4-5 minutter. Tilsæt balsamico og honning, og lad det hele snurre, til grønsagerne er næsten møre. Smag til med salt, peber, evt. citronsaft og kryddergrønt.

● ● ● Energi pr. person: 500 kcal, fedt 30 %, protein 35 %, kulhydrat 35 %

Se, hvad vi ellers skriver om: Sund aftensmad og Aftensmad