Stegt fiskefilet med grønkål
SPONSORERET indhold

Stegt fiskefilet & ristet kål

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Fisk i en fart.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Warnke Nørregaard
20. nov. 2015 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

1 æggehvide
4 store fiskefileter, f.eks. rødspætte eller kulmule (600-700g) 
2 dl pankorasp 
salt, peber 
2 spsk olie til stegning 

Ristet selleri & grøntkål: 
1 lille selleriknold i tynde strimler 
1 spsk olivenolie
1-2 udkernede æbler i tern 
1 bakke babygrønkål 
1,5 dl kogte vilde ris 
1 spsk sesamfrø
1 tsk sesamolie limesaft
200 g ristet fuldkornsbrød i tynde skiver

Sådan gør du: Pisk æggehviden let. Vend fiskefileterne i æggehvide og derefter i rasp, der er krydret med salt og peber. Steg fisken gylden i olie i 2-3 minutter på hver side, og hold den varm. Tør panden af. Kom lidt mere olie i panden, og rist selleristrimler under omrøring et par minutter. Bland æblestykker og grønkål ved, og steg videre, til grønkålen begynder at falde sammen.
Bland risene ved, varm dem igennem, og smag til med sesamfrø, olie og limesaft. Server fisken med de lune grønsager og ristet brød.

Energi pr. person: 510 kcal, fedt 28%, protein 33%, kulhydrat 39%