Sund jordbærsoftice og kakaomousse
SPONSORERET indhold

Sund jordbærsoftice og kakaomousse

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Ja, du læste rigtigt! Dessert behøver slet ikke at give dårlig samvittighed.

Af: Umahro Cadogan Foto: Maria Nørregaard
16. apr. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
2

Ingredienser

Mousse:
1 avocado, gerne økologisk
1 banan, gerne økologisk
5 dadler, uden sten
1 citron
¼ vaniljestang, kornene herfra
½ tsk stødt kanel
½ tsk stødte nelliker
2 dl kakaopulver

Softice:
150 g frosne jordbær
½ banan
5 dadler uden sten
½ dl kokosmælk
3– 4 tørrede rosenknopper, til pynt (kan købes i helsekostforretninger)

Kom avokado, banan og dadler i en blender. Riv skrællen af citronen, pres saften og kom begge dele i blenderen sammen med vanilje, kanel og kakaopulver. Blend godt og grundigt. Det kan godt være, at du må stoppe blenderen et par gange og røre rundt i moussen undervejs.

Kom moussen i en lille frysepose, og læg den på køl. Den smager bedst, hvis den får lov til at stå 5– 6 timer på køl, inden du serverer den.

Når det er ved at være tid til desserten, så giv frosne jordbær, banan, dadler og kokosmælk en tur i foodprocessoren eller blenderen, til du har en fløjlsblød softice. Kom softicen i to skåle, og drys lidt rosenbladene henover. Klip hjørnet af posen med chokolademousse, og sprøjt den ud i to små skåle, du serverer til.

559 kcal pr. portion

PRØV OGSÅ: Orange-vanilje-marineret kalvemørbrad med hjemmerørt ketchup