koteletter
SPONSORERET indhold

Svinekoteletter med rodfrugter og timian

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Har du grillen fremme kan koteletterne sagtens smides på den. Spæde gulerødder og nye rødbeder smager fantastisk - både lune, men også revet som råkost.

Af: Lone Helleskov Foto: Vibeke Lehn
04. maj. 2012 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

4 svinekoteletter med skaft à 200 g
Salt, peber
Lidt frisk timian eller rosmarin
2 tsk olie

Rodfrugtsalat:
Ca. 1 kg blandede rodfrugter i mundrette stykker
1 spsk honning
3 spsk soja
1 spsk reven ingefær
1 spsk rapsolie
Evt. lidt æbleeddike
Bredbladet persille
Timian

Tilbehør: 300 g fuldkornsbrød

Sådan gør du:

Kom rodfrugterne i en skål. Rør honning, sojasauce, ingefær og olie med lidt salt og peber, og vend rodfrugterne med blandingen.

Bred rodfrugterne ud på en plade med bagepapir, således de ligger i ét lag, og bag dem gyldne og møre ved 225° 20-30 minutter. Vend rodfrugterne med et par stænk æbleeddike, persille og timian samt evt. yderligere salt og peber.


Dup kødet tørt. Krydr med salt, peber og timian eller rosmarin − evt. begge dele.

Brun koteletterne ca. 1 minut på hver side. Dæmp varmen og steg dem færdige, ca. 3 minutter på hver side. Spis godt fuldkornsbrød til.


Energi pr. person: 590 kcal., fedt 20%, protein 36%, kulhydrat 44%