T-bonesteak med tomatchutney
SPONSORERET indhold

T-bonesteak med tomatchutney

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En saftig klassiker med sund salat

Af: Vibeke Lehn Foto: Nicolai Mørk
24. jul. 2015 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

2 T-bonesteaks a ca. 500 g
olivenolie til pensling
salt, groft stødt peber

Raw courgettesalat:
2 courgetter
25 g fintstrimlede soltørrede tomater
1 udkernet, fintsnittet chili
1 spsk reven skal af økologisk citron
1 håndfuld persille eller mikrosalater
1 spsk olivenolie, gerne citronolivenolie
25 g ristede pinjekerner
1 dl tomat-appelsin-chutney med chili

Bruschetta:
300 g fuldkornsbrød i skiver
1-2 fed hvidløg
hakket persille

Sådan gør du:

Pensl kødet med olie, og drys salt og peber på. Grill kødet over gode gløder i ca. 5-7 minutter på hver side. Lad kødet trække i 5 minutter, før det skæres ud.
Skær courgetterne midt over, og høvl dem i lange tynde strimler, der blandes med de øvrige ingredienser. Grill brødskiverne, gnid dem med overskåret hvidløg, og drys gerne med lidt hakket persille. Server kødet med tomatchutney, salat og bruschetta.

Energi pr. person: 450 kcal, fedt 29%, protein 32%, kulhydrat 39%