rejer
SPONSORERET indhold

Tigerrejer med spicy gulerods-slaw

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Grillmad af den super nemme slags – f.eks. til en lille frokost.

Af: Vikeke Lehn Foto: Maria Nielsen
16. aug. 2012 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

12 tigerrejer
1 tsk olie
lidt chilipulver, salt, peber

Thai gulerods-slaw
125 g grønne asparges & sugarsnaps
3 groft strimlede gulerødder
1 udkernet, fintsnittet rød peber
1 fintsnittet rødløg
100 g sukkerærtespirer

Dressing
3 spsk fishsauce
1 udkernet fintsnittet rød chili
3 spsk limesaft
2 tsk rørsukker
1 bdt koriander
lime

Sådan gør du:

Vend rejerne med olie og chili samt salt og peber og sæt dem på spyd. Snit asparges og sugarsnaps tyndt på langs og bland dem med de øvrige, fintsnittede grønsager. Rør ingredienserne til dressingen sammen – rør, til sukkeret er helt opløst, og smag til. Server dressingen til salaten med lime og grillede rejer.


Energi pr. person: 260 kcal, fedt 10%, protein 50%, kulhydrat 40%.