Tun i en lun nicoisesalat
SPONSORERET indhold

Tun i en lun nicoisesalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En pæn tunbøf er mere delikat end den dåse tun, der sædvanligvis bruges i denne salat.

22. feb. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
1 person

Ingredienser

150 g tun (optøet, supermarkedsvare)
5 g olivenolie
salt og peber
150 g kartofler
100 g grønne bønner
20 g løgringe
50 g tomat
25 g salat
kapers

  1. Kog kartoflerne møre, nip bønnerne, og kog dem 8 min. Læg løgringene i vand, så det skarpe kan fjernes, og skær tomat og salat i mundrette bidder.
  2. Pensl tunbøffen med olie, og steg den kort på begge sider. Drys med salt og peber, og skær den i tynde skiver.
  3. Anret tun og grønt sammen, og pynt med lidt kapers.
  4. Energi pr. person: 1940 kilojoule (450 kcal) Energifordeling: Protein: 48 g – 42 % Kulhydrat: 48 g – 42 % Fedt: 8 g – 15 %