SPONSORERET indhold
Varm salat med sommerødder og paneret fisk
(6 pers.)
Ingredienser
300 g gulerødder
300 g persillerødder
300 g pastinakker
1 spsk. havsalt
1 bdt. timian
3-4 spsk. olivenolie
600 g lyssej el. kuller
3 dl mælk
200 g rasp el. rugmel
olie/smør til stegning
Pynt:
1 bdt. purløg og 1 citron
- Rens grønsagerne, og skær gulerødder, persillerødder og pastinakker i stave. Læg dem i en bradepande. Dryp olivenolie over, og drys med havsalt og timian. Bag rodfrugterne møre i en forvarmet ovn på 200 gr. i 35-40 min.
- Skær fisken i lange stykker. Dup fisken tør, og dyp den først i mælk og herefter i rasp eller rugmel. Steg fisken i ½ olie og ½ smør, til den er gylden og sprød. Vend de ovnbagte rodfrugter med hakket purløg og servér med citronbåde.