Varme bagels med skinke og ost
SPONSORERET indhold

Varme bagels med skinke og ost

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Så snart de opvarmes, er de som nybagte igen. En god måde at få brugt de bagels, der ikke blev spist, mens de var nybagte.

Af: Susanne Engelstoft Rasmussen Foto: Mikkel Adsbøl
15. jul. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
(4 stk.)

Ingredienser

4 bagels
8 skiver lufttørret skinke
8 skiver emmentaler el. anden mild ost
½ potte basilikum
2 tomater
1 gul peberfrugt

  1. Tænd og indstil ovnen på 200 gr.
  2. Flæk 4 bagels, og kom skinke, skiver af emmentaler, basilikum, tomatskiver og peberfrugtskiver imellem brødene.
  3. Stil dem på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ca. 10 min., eller til osten er smeltet og brødet sprødt.