Wraps
SPONSORERET indhold

Wraps med bresaola

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Den bedste wrap samt bønnesalat

Af: Vibeke Lehn Foto: Nicolai Mørk
23. sep. 2011 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

Wraps:
4 wraps med fuldkorn
125 g friskost eller rygeost
1 fintsnittet rødløg
1 håndfuld rucola
1 god håndfuld urter, f.eks. basilikum, persille, dild
150 g bresaola i tynde skiver

Bønnesalat:
200 g kogte, kolde haricots verts
25 g grofthakkede semidried tomater
2 snittede skalotteløg
125 g grillet velafdryppet artiskok
1 håndfuld blandede krydderurter, f.eks. basilikum, persille og mynte
50 g brødcroutoner
salt, peber
75 g parmaskinke i tynde skiver
20 g salte mandler

Sådan gør du:

Wraps:
Bred wrapsene ud på et stort bræt. Smør dem med friskost, drys rødløg, rucola og urter på, læg bresaola øverst og rul wrapsene fast sammen og skær hver af dem i 6 stykker. 

Energi pr. person: 345 kcal, fedt 16%, protein 28%, kulhydrat 56%.

Bønnesalat:
Bland alle ingredienserne til salaten, smag godt til med salt og peber, læg skinke på toppen og drys med lidt salte mandler.

Energi pr. person: 160 kcal, fedt 35%, protein 25%, kulhydrat 40%.