Bliver denne to-go-spritz årets sommerdrink?

Foto: Presse Den perlende forårsnyhed Chandon Garden Spritz skulle efter sigende være både bitter, sød og krydret med en dejlig smag af appelsin.

En ny sommerfavorit er født: En "champagne-spritz" to go

En ny spritz har set dagens lys, og den kommer SÅ meget med os på tur ud i det danske sommerland…

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi her på ALT.dk er pjattede med bobler. Og spritz. Og ja, drinks i det hele taget – og gerne de iskolde af slagsen.

Derfor er vi også superspændte på den nye forfriskende spritz fra Moët Hennessy, som består af 30% appelsinlikør lavet på bæredygtige Valencia-appelsiner og 70% mousserende vin.

Den perlende forårsnyhed Chandon Garden Spritz skulle efter sigende være både bitter, sød og krydret med en dejlig smag af appelsin. Og det bedste af det hele? Den er f-æ-r-d-i-g-b-l-a-n-d-e-t… Så her behøver du ikke selv stå og bøvle med både danskvand, proseco og så videre for at blande drinken – den kan nemlig serveres direkte fra flasken.

Vil du gøre lidt ekstra ud af serveringen kan du tilføje en rosmarinkvist og lidt isterninger, men ellers er du good to go! Med en iskold champagne-spritz lige ved hånden, når du er på picnic, ved stranden eller bare ude på din altan.


chandon-garden-spritz.jpgDen perlende friske drink-nyhed kommer både i en 75 cl flaske OG i den fineste lille 18,75 cl flaske, der er lige til at tage med – sammen med et sugerør, selvfølgelig. Den store flaske Chandon Garden Spritz har en vejledende udsalgspris på 149 kr. og den lille koster 40 krChandon Garden Spritz fåes i diverse supermarkeder og på nettet. Fx her og her

Se, hvad vi ellers skriver om: Drinks og Aperol

610x200_woordy_dmjpg.jpg